У Німеччині триває субсидія на покупку електромобілів до кінця 2025 року.

У минулому році Уряд ФРН збільшив премію за покупку автомобілів на електродвигунах, з цих пір в Німеччині вони користуються неймовірною популярністю.

У зв'язку з цим Федеральним міністром економіки Петером Альтмайром було оголошено про продовження премії "За інновації".

"Ми вирішили продовжити виплати екобонусів до 2025 року, щоб ринок електромобілів продовжував набирати обертів", - розповів він.

В рамках введення субсидії електромобілі, які коштують дешевше сорока тисяч євро, можуть мати субсидію в розмірі дев'яти тисячі євро, а гібридні транспортні засоби - на 6750.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Електрокар, скріншот: YouTube
Електрокар, скріншот: YouTube

Електрокари, які коштують понад сорок тисяч, передбачається субсидія в 7,5 тисячі євро, а гібридні - до 5,6 тисячі євро. Тепер список відповідних електричних і гібридних автомобілів містить трохи менш як 500 моделей.

Зазначимо, що нещодавно Єврокомісія прийняла пакет пропозицій. Згідно з ними, через чотирнадцять років в ЄС не можна буде купити автомобілі, що забруднюють навколишнє середовище вуглекислим газом.

Метою цього "зеленого пакета" є зменшення викидів СО2 на 55% до 2030 року, а до 2050 року - забруднення навколишнього середовища оксидом вуглецю має бути зведено до нуля.

Нагадаємо, раніше Сезон черешні відкритий: де ягоду можна купити найдешевше - від 59 до 500 грн.

Як повідомляє портал "Знай.uа" Рахунки за комуналку зросли на 35%, подорожчали гречка, м'ясо, картопля, буряк та інші продукти.

Також "Знай.uа" писав, що Картопля, кабачки та огірки: які овочі на українському ринку коштують дорожче, ніж у Польщі.