Горе-татусь заплатив 130 тис грн аліментів, щоб взяли на роботу: забув про дітей на 13 років

Щоб працевлаштуватися водієм, боржник повинен був сплатити 13-річну заборгованість по аліментах. Горе-Татусь сплатив у результаті заборгованість по аліментах у сумі 128 964 грн, штраф у сумі 58 302 грн та виконавчий збір у сумі 12 880 грн. Було винесено постанову про обмеження боржника у праві виїзду за кордон, у праві керування транспортними засобами, у праві користування зброєю та у праві полювання.

Фото: facebook.com/minjust.official
Фото: facebook.com/minjust.official

Київська ніч побила 140-річний рекорд: місто плавиться, вентилятори на вагу золота

Прямо з української столиці знову прийшли "гарячі" новини. Так, ніч на 16 липня в Києві стала найтеплішою за 141 рік спостережень. Не секрет, що новий "рекорд" зафіксували на тлі сильної спеки в Україні. За інформацією синоптиків, мінімальна температура не опустилася нижче 24,4°с.

Популярні новини зараз
"Третя" платіжка за газ: що потрібно терміново зробити споживачам Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Панорама Києва, скріншот: YouTube
Панорама Києва, скріншот: YouTube

Олексій Дурнєв публічно образив Машу Єфросиніну: "Це не по-пацанськи"

Між відомим українським шоуменом і блогером Олексієм Дурневим і телеведучою і інтерв'юером Машею Єфросиніною стався конфлікт в мережі. Маша відреагувала на Stories Олексія в instagram, в якому їй не сподобалося, як він висловився щодо неї. Передплатники Дурнєва запитали, чи піде він на інтерв'ю до Маші Єфросиніної.

Маша Єфросиніна, фото з instagram
Маша Єфросиніна, фото з instagram

Візит Володимира Зеленського до США в липні під загрозою зриву: "Крайнє невдоволення"

Стало відомо, що візит президента України Володимира Зеленського до США може не відбутися. Ще після першого телефонного спілкування глави ОПУ Андрія Єрмака із заступником держсекретаря Вікторією Нуланд в червні сторони три рази узгоджували Тексти своїх повідомлень (пам'ятаючи про конфуз Банкової, яка невірно передала сенс бесіди Зеленського з Байденом на сайті президента України і приписала главі Білого дому підтримку надання Україні ПДЧ в НАТО).

Володимир Зеленський, фото: Instagram
Володимир Зеленський, фото: Instagram

Олександр Еллерт відреагував на заяву Ксенії Мішиної про розставання: "Думав ,що це жарт"

Відома українська актриса і героїня шоу "Холостячка" Ксенія Мішина і переможець проекту Олександр Еллерт більше не разом. На сторінці Олександра Елларта з'явився незвичайний пост. Він навздогін з посту Мішиної опублікував скріншот трактування слова драма, при цьому ніяк не підписавши фото.

Олександр Елларт, фото з instagram
Олександр Елларт, фото з instagram