Картопляна лушпина є ідеальним добривом для смородини. У телеграм-порталі щоденник дачника розповіли, яким чином можна поліпшити урожай на городі.

Як виявилося, Картопляна лушпина - хороше джерело крохмалю, вона дуже подобається смородині. Якщо ви хочете отримати відмінний урожай даної ягоди, не полінуйтеся насушити картопляної шкірки.

Картопляну лушпину можна без проблем просушити на батареї або розкласти в один шар на підвіконні. У сухому вигляді її радять зберігати в мішках з тканини. Протягом весни і літа даний продукт можна заливати окропом, роблячи спеціальний відвар для поливу смородини.

Обрізка смородини, скріншот: YouTube
Обрізка смородини, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Ще картопляну лушпину рекомендують використовувати, як добриво при посадці капусти і огірків. Для цього суху лушпину розмочують і подрібнюють в кашку. При підготовці лунок "картопляну кашу" закладають на дно, присипають зверху землею, а потім висаджують розсаду.

Нагадаємо, ми розповіли, чим і як поливати моркву і буряк для казкового врожаю. Морквина і буряк – улюблені коренеплоди українців. Ще б пак, адже в них море вітамінів і мікроелементів, а приготувати з них можна безліч смачних страв.

Як повідомляє портал «Znaj.ua» Користь і шкода щавлю: дієтолог повідала про всі властивості "вітамінно-мінеральної бомби". Дієтолог розповіла про користь популярного продукту

Також Znaj.ua писав, що Як виростити солодкий буряк і зібрати багатий урожай: важливі Поради для городників. Українцям дали кілька корисних порад, як виростити хороший урожай буряка.