Марта Адамчук стала акторкою «Жіночого кварталу» із дня його створення. До цього дівчина приймала участь і була фіналісткою різних талант-шоу.

Раніше її фанати знали за псевдонімом MORA, а ще як талановиту вокалістку «Танців із зірками» і учасницю «Голосу країни». Окрім цього, у ній вживається чимало особистостей, а ще вона встигає уміло вести профіль в Instagram.

За її життям стежать понад 45 тисяч підписників. Тому контент для них вона завжди готує свіжий та різноманітний. Цього разу, Марта Адамчук поділилася чорнобілими світлинами. Свій пост підписала: «Знайшла свого фотографа».

На фото вона позує із широко розставленими ногами у чорному брючному костюмі. По груди акторка топлес, але майстерно прикриває принади рукою. Хто ж саме бачив її без одягу стає зрозуміло із відмітки у пості – це популярний столичний фотограф Анастасія Водченко. Свіжі світлини зірки зроблені в Одесі.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Фоловери поставили понад 280 вподобань під новими фото, а також чимало коментарів. У більшості із них вони висловлюють захоплення зіркою кварталу: « Прям очень здорово», «Это любовь», «Как кино».

Марта Адамчук, скріншот: Instagram
Марта Адамчук, скріншот: Instagram

Нагадаємо, Марта Адамчук з "Жіночого кварталу" вбралася в чорний і відчула втому: "Тільки прокинулася"

Також Знай.uа писав Марта Адамчук з "Жіночого кварталу" похвалилася витонченою фігурою в білій сукні: "Хочу..."

Як раніше повідомляв Знай.uа Зірка "Жіночого кварталу" Марта Адамчук перетворилася на гарячу іспанку: "Вау! Кармен"