Дочка народної артистки України Ніни Матвієнко Тоня частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 90 тисяч чоловік.

Арсен Мірзоян, який виступає її чоловіком, теж викладає всякі матеріали, коли заніматся спортом (плаває в басейні, грає в волейбол на пісочку або в залі, і бігає вранці).

Тоня Матвієнко, фото з Instagram
Тоня Матвієнко, фото з Instagram

І зараз, між зйомками нового пісенного проекту "Співають всі!" на телеканалі "Україна", де в якийсь момент Антоніна опинилася в об'єктиві камери 28-річного сина Дмитра Коляденка, вона відпочиває або з чоловіком, або самостійно.

Матвієнко відобразила на камеру процес, ймовірно, трохи болючої процедури, на якій він постала абсолютно голою. Експерт-жінка взялася за бамбукові віники, щоб побити ними трохи тіло виконавиці.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Тоня Матвієнко, скріншот: Instagram Stories
Тоня Матвієнко, скріншот: Instagram Stories

Але на обличчі знаменитості відсутня будь-яка смуток або туга, їй навпаки весело і забавно від отриманих відчуттів.

А ось Арсен Мірзоян тим часом вирішив зустрітися з ресторатором, актором і телеведучим Даніелем Салемом для читки сценарію.

Тоня Матвієнко, скріншот: Instagram Stories
Тоня Матвієнко, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Арсен Мірзоян показав, за що Його полюбила Тоня Матвієнко: від такого ніхто не відмовиться.

Як повідомляв "Знай.ua", Тоня Матвієнко відірвалася з подругами, поки Арсена Мірзояна немає поруч: гуляй, шалена. Дівчата зупинилися в заміському порту відпочинку "Navy" біля Київського моря

Знай.ua писав, до Тоні Матвієнко "підкотив" син Діми Коляденка, поки Арсен Мірзоян не бачить: "Кохана"