Популярний український артист і учасник групи Mozgi Олексій Завгородній, більш відомий як Позитив, частенько радує шанувальників різними фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 610 тисяч чоловік.

Цього року музикант шокував усіх новиною про розлучення з Анною Андрійчук, а зараз він дав велике інтерв'ю славі Дьоміну для каналу "Люкс ФМ" на Youtube. Чоловік відповів на 29 питань, пару з яких ми і розберемо. Перший стосується того, ким зараз для нього є Надя Дорофєєва після того, як група "Время и Стекло" закінчила своє існування.

Позитив, скріншот з відео
Позитив, скріншот з відео

"Це супер-талановитий артист, це партнер. Ми зараз рідше бачимося, ясна річ, але я дуже за неї вболіваю і дуже переживаю. Дуже хочу, щоб у неї все вийшло", - заявляє Позитив.

А потім Слава Дьомін попросив Олексія назвати приклад ідеальних відносин, але таких Виконавець не бачить.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Дорофєєва і Позитив, фото: Instagram
Дорофєєва і Позитив, фото: Instagram

"Відносини не можуть бути ідеальні, вони у всіх різні. Це залежить від людей і того, як вони будували свої відносини. Немає прикладу ідеальних відносин. На які пари зіркові можна було б подивитися, Я б сказав, що вони всі нещасні люди. Я з татом не спілкуюся 16 років і у мене не зовсім веселий приклад тата. Він відлюдник, людина, яка не може залишатися у відносинах з жінкою", - додав Завгородній.

Нагадаємо, Melovin зловив "ответочку": Потап смачно цмокнув позитиву на Atlas Weekend

Як повідомляв "Знай.ua", Позитив після розлучення перейшов на консерви: "У гуртожитку без холодильника"

Знай.ua писав, Потап ошелешив зізнанням про розставання: "Почали знімати рожеві окуляри"