Цей спосіб лікування вершинної гнилі є одним з найпростіших і зручних. Про це розповідає телеграм-портал щоденника Дачника.

Помідор один з найбільш корисних овочів, який містить в собі безліч вітамінів і корисних антиоксидантів. Даний продукт позитивно впливає на травлення і навіть в деяких випадках має лікувальний ефект. Однак його вирощування пов'язане з різними хворобами, серед яких шкідлива вершинна гниль, що знищує врожаї помідорів.

Якщо ви зіткнулися з цією проблемою, використовуйте кальцієву селітру. Її склад 13-17% азотних добрив, і ще 19% кальцію. Підходить для кислих грунтів, а використовувати можна для всіх культур, крім як бобових. Найкраще обробка на основі її лікує вершинну гниль у томатів.

Склад розчину:

  • Під корінь: 1 сірникову коробку на 10л води;
  • По листу: 1 ст.ложка на 10л води. Через 10-12 днів підгодівлю повторити.

Процес застосування.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще
  1. Розсипати розсіяну золу під томатними кущами і рясно полити.
  2. Два рази з інтервалом в два тижні, полити томати крейдяним розчином - 100гр на 10л води.

Після цього вершинна гниль томатів покине і ви зможете нас.

Нагадавши, приготуйте домашній квас всього за шість годин: простий і унікальний рецепт. Без домашнього квасу не буде "гарячого" настрою, а також не буде і традиційної окрошки.

Як повідомляв Знай.иа, дуже смачна і проста закуска з кабачків за кілька хвилин: порадує будь-яку компанію. Кабачки досить універсальний продукт з якого можна готувати безліч різних страв.

Також портал Знай.иа писав, що чоловік насварив за те, що мало: унікальний рецепт кабачків зі смаком грибів. Жульєн-дуже смачне і ніжне блюдо.