Національний банк України (НБУ) опублікував офіційний курс іноземних валют на понеділок, 19 липня.

Відповідна інформація була розміщена на офіційному сайті фінансової установи.

Так, курс долара в порівнянні з показниками в п'ятницю, 16 липня, став дешевше на 6 копійок і тепер його вартість становить 27,23 грн. Курс євро, також впав ціною на 9 копійок, тепер його вартість становить 32,14 грн.

гроші, скріншот із відео
гроші, скріншот із відео

Курс валют на понеділок 19 липня

- 1 Долар США - 27,2301 гривень;

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

- 1 Євро - 32,141 гривні.

гроші
гроші

Нагадаємо, раніше Курс долара в Україні в 2021 році: що передбачено держбюджетом. У Державному бюджеті на наступний рік передбачено, що в Україні в 2021 році курс долара буде на рівні 29,1 грн/$. Для розрахунку бюджетних показників законопроекту взято середньорічний прогнозний курс валюти.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Українцям почали масово підсовувати фальшиві гроші: як уберегтися від підробки. Довірливі українці можуть стати жертвами шахраїв, які виготовляють і реалізують фальші гривневі купюри. Така "діяльність" стала новим трендом серед нечистих на руку громадян. Як виявилося, купити підроблені купюри будь-якої валюти або номіналу нескладно. Це можна зробити, буквально сидячи на дивані у себе вдома.

Також «Знай.иа " писав, що Яким буде курс долара в Україні вже цієї осені:"зрушиться з мертвої точки". "Головна причина зростання курсу-пік виплат за боргами, а значить високий попит на валюту з боку Мінфіну", – вважає член Економічного дискусійного клубу Олег пендзін.