З рейсу "Одеса — Анталія" QU871 зняли дебошира, який відмовлявся надіти маску і затримував виліт літака.

Відповідне відео розмістили у спільноті "Одеса як вона є" у соцмережі Фейсбук.

Повідомляється, що чоловік ігнорував прохання бортпровідників надіти захисну маску і влаштував дебати з цього приводу з екіпажем і пасажирами.

Як розповіли пасажири, чоловік матюкався на адресу співробітників авіакомпанії і навіть плював у них.

Дружина скандаліста теж лаялася на борту літака і хамила бортпровідникам. Закінчився виступ оплесками і супроводом артиста на вихід з фразою: "Дайте йому хтось у вухо".

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Сімейну пару попросили надіти маски, мужик відмовився і нічого краще не придумав, як обматюкати екіпаж і плюнути в співробітників. Дружина теж по-скотськи поводилася: матюкалася на весь салон, хамила", - йдеться в повідомленні.

"Ніколи не розуміла, що у таких людей в голові...Ну везунчики ж! Відпустка влітку, є гроші на поїздку, ти вже в літаку і через кілька годин вже можеш купатися в Середземному морі! Розслабтеся і кайфуйте! Ні, скандал на рівному місці", " Я не зрозуміла, вважали за краще не летіти, тільки не одягати маску?...а що хотіли довести?", "Гей а де всі патріоти то чому не українською мовою?", "Крім жорстокості більше нічого, дуже шкода що люди такі злі", " а туркам як пощастило!", "А дійсно, як мавпи в зоопарку, причому всі учасники! Блін, задовбали! Краще б матюків штрафували!",- писали в коментарях українці.

Нагадаємо, раніше У Москві сильна злива затопила аеропорт Шереметьєво: літаки не можуть піти на посадку

Як повідомляє портал «Знай.иа» Українцям пояснили, чого вимагати від авіакомпаній за скасований рейс: "від холодних напоїв до готелю"

Також «Знай.иа " писав, що Українці залишилися за бортом літака МАУ: пекельний годинник в аеропорту і ніякої компенсації