У Лондоні в аеропорту Хітроу через надломлену передню стійку шасі "на ніс" впав літак Boeing 787 Dreamliner.

Про НП з літаком повідомляє The Daily Mail.

Відзначимо, що British Airways повідомив, що літак є вантажним, тому в момент НП в ньому не було пасажирів – тільки члени екіпажу. В результаті інциденту ніхто не постраждав.

Boeing 787 British Airways Фото: Тwitter
Boeing 787 British Airways Фото: Тwitter

"Безпека завжди є нашим найвищим пріоритетом, ми ведемо розслідування інциденту", – заявили в авіакомпанії.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

За деякими даними, стійка шасі обламалася в момент завантаження літака. В даний час фахівці вивчають ступінь пошкоджень, отриманих лайнером.

Як повідомляє один з Телеграм-кналів літак впав через низького механіка, все через те, що чоловік просто не зміг дотягнутися до штифта, який необхідно було переставити перед польотом.

Boeing 787 British Airways Фото: Тwitter
Boeing 787 British Airways Фото: Тwitter

"Він покликав на допомогу іншого механіка, але той вставив штифт в неправильний отвір, через що у літака схлопнулися шасі", — сказано в повідомленні.

Нагадаємо, раніше пасажиру рейсу в Анталію стало шалено жарко і він вибив аварійний люк: світло згасло, діти плачуть

Як повідомляє портал "Знай.ua" птах в турбіні і більше квитків, ніж місць: у Харкові українці залишилися без відпустки, в аеропорту Тиснява

Також "Знай.ua" писав, що українці залишилися за бортом літака МАУ: пекельний годинник в аеропорту і ніякої компенсації