Популярна українська телеведуча Ольга Фреймут просто обожнює привертати до себе увагу різними способами в Instagram і Facebook.

Нещодавно знаменитість виставила ніжне фото, вирішивши навчити українців етикету, запустивши нову рубрику під хештегом #етикетзфреймут. Так, артистка розповіла про чотири "чоловічі" манери на мільйон.

Зірка видала, що насправді можна вказувати пальцем, але лише на неживі предмети, кашляючи, варто прикривати рот лівою рукою, а праву залишити для вітань.

Коли за столом просять подати сіль, Ольга рекомендує подавати в парі ще й перець, а сумку на ляпці носити на лівому плечі, щоб було зручніше потискати руку.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"4 «панські» манери на мільйон:

🤍 Тицяєте пальцем? Чи можна? Можна. Але на неживі предмети. На людей не варто. Та й на горобця небажано.

❤️ Коли кашляєте, якою рукою прикриваєте рот? Правою? Ні,ні,ні. Лівою треба. Права - для вітань, а ліва для ваших справ ( чухання, пчихання, колупання в зубах - але ви ж таке не робите?)

🧡Коли за столом просять подати сіль, подаємо одразу і перець. Вони, як Кай та Герда, - нерозлучні.

💙Сумочку на лямці носимо на правому плечі? Ні! На лівому потрібно. Бо правою рукою ми вітаємося, щоб не заплутатися, краще торбинку носити на лівому рамені."