У вівторок, 20 липня, в Україні прогнозують суттєве погіршення погодних умов. Більшість областей накриють сильні дощі, грози і шквальний вітер. Проте, на сході та півдні температура триматиметься спека до +36.

Як повідомляє Укргідрометцентр, у західних областях – від +22 до +25 градусів, вночі температура триматиметься в межах від +10 до +16 градусів.

У центральних областях температура вдень від +23 до +26 градусів, вночі – від +14 до +16 градусів.

У північних областях цього дня температура повітря вдень триматиметься в межах від +23 до +33 градусів, а вночі – до +15.

У східних регіонах – вдень до +34, вночі – від +20 до +22. На півдні температура повітря - від +29 до +35 градусів вдень, нічна – від +14 до +16 градусів.

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Погода на 20 липня, фото Укргідрометцентр

Як повідомляє синоптик Наталка Діденко, зміни погодних умов пов'язані з Північним циклоном Christoph.

"Ці метеорологічні зміни після тривалого жаркого і сухого періоду можуть вплинути на метеопатів. Тому, крім парасольки або панамки, не забувайте про необхідні профілактичні засоби і ліки. Тиждень буде цікавим, синоптично різноманітним", - зазначила фахівець.

У Києві 20 липня очікується короткочасний дощ, гроза. Температура вночі +17 +19, вдень +26 +28.

Народний прогноз погоди на 20 липня в Україні

20 липня відзначається день пам'яті преподобної Євдокії, княгині Московської. У народі цей день називався Авдотья Сеногнойка, оскільки починався час затяжних дощів, що, в свою чергу, псувало сіно. Наші предки наставляли: "Згребеш сіно в купи, так і не лякайся хмари". Наші предки помітили, яка Авдотья Сеногнойка, такий буде і листопад.

Нагадаємо, що для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Як повідомляв портал Знай.иа, Україну чекає аномальне літо: синоптик дав детальний прогноз.

Також портал Знай.иа писав, що синоптики готують українців до аномальної літньої спеки : +40 градусів і бурі.