Молода дружина відомого українського музиканта Віктора Павлика Катерина Репяхова, яка 14 червня стала мамою хлопчика Михайла, має досить велику аудиторію шанувальників у соцмережі Instagram.

27-річна дівчина щиро відповідає на всі питання підписників з приводу пологів і не боїться розповідати про свій досвід. Відомо, що син Катерини і Віктора з'явився на світ з ростом 53 см і вагою 3400 грам.

Цього разу Репяхова поділилася знімками з відпочинку в Insta Stories. Як відомо, зараз молода мама разом з дитиною знаходяться в Карпатах, на популярному курорті в Буковелі.

Катерина поділилася кумедними кадрами з їх переїзду в новий готель. Також, дівчина зазначає, що чекає свого чоловіка і батька дитини Віктора Павлика з Дніпра, щоб той приєднався до сімейного відпочинку.

скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

скріншот з Insta Stories

скріншот з Insta Stories

скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що Катерина Репяхова одяглася в "АТБ": червоні шортики для Віктора Павлика

Нагадаємо, Дружина Віктора Павлика вперше вийшла в світ з сином: "Найстрашніший момент". Репяхова розмістила пост, в якому розповіла всі подробиці, пов'язані з пологами.

Як повідомляв портал Знай.uа, Віктор Павлік з сином на руках зворушив усіх молодих матусь: пощастило дружині.

Також портал Знай.uа писав, що дружина Віктора Павлика Репяхова показала себе в три роки: відразу зрозуміло, на кого схожий малюк.