Дружина відомого українського телеведучого і переможниця шоу "Холостяк" Даша Квіткова частенько радує своїх шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,7 мільйонів чоловік.

13 липня 2021 року, о 9:51 за київським часом, на світ з'явився їх довгоочікуваний малюк. І тепер Квіткова з Микитою Добриніним викладають інформацію про будні батьків. Наприклад, чоловік підготував вже другу частину розповіді про партнерські пологи і торкнувся підготовку до цього.

Микита Добринін з Дашею Квітковою, фото з Instagram
Микита Добринін з Дашею Квітковою, фото з Instagram

Сам Микита почав з попередження лікарів про подібні плани, і згодом з ознайомлення до цього процесу, щоб навчитися правильно підтримувати дружину під час пологів.

"Ми відвідували спеціальні курси, де по 3-4 години нам розповідали не тільки про те, як проходять партнерські пологи, а й якими будуть перші дні новонародженого. Ось тоді я усвідомив весь масштаб цього процесу. Як виявилося, роль чоловіка в партнерських пологах не обмежується фізичною присутністю в пологовому залі і словесною підтримкою", - йдеться в публікації.

Даша Квіткова і Микита Добринін, instagram.com/kvittkova
Даша Квіткова і Микита Добринін, instagram.com/kvittkova

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

І потім Добринін зазначив, що навчився робити масаж для менш хворобливого протікання сутичок, і він завжди був поруч, коли потрібно було зняти відео в TikTok, подати воду або ж сісти на м'ячик. Проте у всіх діях і думках "Холостяк" був повністю серйозний, бо рішення завагітніти було обопільне.

Нагадаємо, Микита Добринін розповів про важкий досвід партнерських пологів з Дашею квітковою: "Краще дивитися в сторону"

Як повідомляв "Знай.ua", Дарія Квіткова розповіла, що відчуває після пологів: "Не можу ще спокійно ходити в туалет"

Знай.ua писав, Даша Квіткова після пологів захотіла другу дитину від Микити Добриніна: "У нас буде знову хлопчик"