Відомий автор-сценарист "Кварталу 95" і переможець реаліті-шоу "Холостячка" Олександр Еллерт поділився з багатотисячною аудиторією в Insta Stories новим відео, на якому його зупинив співробітник ДАІ.

У кадрі артиста на трасі з Криму до Києва зупинив співробітник державної автомобільної інспекції, через перевищення швидкості на перехресті. Олександр вирішив обігнати інші автомобілі, не знаючи, що це заборонено.

"Карма", - прокоментував подію Еллерт.

Олександр Еллерт, скріншот: Instagram Stories
Олександр Еллерт, скріншот: Instagram Stories
Cкріншот з Insta Stories

Олександр Еллерт, скріншот: Instagram Stories
Олександр Еллерт, скріншот: Instagram Stories
Скриншот с Insta Stories

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Варто зазначити, що Ксенія Мішина і Олександр Еллерт нещодавно заявили про розставання, актриса повідомила про це на своїй сторінці в Instagram. Також, зазначила, що саме вона стала ініціатором такого рішення і додала, що воно остаточне.

Раніше ми писали про те, що Ксенія Мішина і Олександр Еллерт розлучилися після року неземного кохання: "Раптово і назавжди". Про розставання Ксенія Мішина написала на особистій сторінці в соцмережі Instagram.

Нагадаємо, що Олександр Еллерт відреагував на заяву Ксенії Мішиної про розставання: "Думав ,що це жарт". Він навздогін з посту Мішиної опублікував скріншот трактування слова драма, при цьому ніяк не підписавши фото.

Як повідомляв Знай.uа, Олександр Еллерт зайнявся улюбленою справою Ксенії Мішиної і мало не злетів з гори: "Паморочиться"

Також портал Знай.uа писав, що Олександр Еллерт вирішив позбавити маму від зморшок: холодець з медузи. Артист показав, як відпочиває з батьками на морі