Зовсім недавно в інтернеті став дуже популярним відеоролик за участю глави Мінфіну Сергія Марченка, який в ефірі телепередачі заявив, що в Міністерстві дуже хочуть збільшити мінімальну заробітну плату до 7 700 Гривень у 2022 році.

Після цього він підкреслив, що було залишено фіксальний простір (нерозподілені витрати), що становить від 50 до 100 мільярдів гривень. А формування виплат знаходиться на пріоритетній позиції, і визначатися підвищення буде при формуванні бюджету на наступні роки.

Сергій Марченко - фото з Фейсбук
Сергій Марченко - фото з Фейсбук

Однак у Міністерстві фінансів України вже встигли спростувати інформацію про подібне підвищення. Представники Мінфіну відзначають, що зростання мінімальної зарплати до такої позиції заплановано лише на 2024 рік.

"У 2024 році передбачається зростання мінімальної заробітної плати до 7665 гривень. Міністр мав на увазі 2024 рік", - кажуть у Міністерстві.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Сергій Марченко, Денис Шмигаль - фото з Фейсбук
Сергій Марченко, Денис Шмигаль - фото з Фейсбук

До цього прем'єр-міністр України Денис Шмигаль робив заяву щодо середньої зарплати в нашої країни, яка, за його словами, до кінця 2021 року може скласти 14,5 тисяч гривень. Цей показник вище на одну тисячу, ніж було навесні.

Нагадаємо, росіянка порівняла Україну з РФ по всіх фронтах: "Хвора тема-їжа"

Як повідомляв "Знай.ua", за офіційною статистикою, ми заробляємо менше всіх в Європі, - Завальнюк

Знай.ua писав, шість разів просили: Укрпошті дозволили підвищити тарифи на 20%. Нацкомісія держрегулювання у сфері зв'язку та інформатизації схвалила проект рішення про підвищення тарифів на універсальні послуги