28 травня 2021 року, на телеканалі СТБ показали спеціальний випуск "Холостяк. Життя після проекту", в ході якого українцям відповіли на безліч питань, включаючи той, чи разом Михайло Заливако з Ганною Богдан поза телекамер.

Як виявилося — так, закохані до сих пір будують спільні відносини. А на офіційній сторінці шоу в соціальній мережі Instagram з'явилася публікація про переможницю восьмого сезону "Холостяка" Іванну Гончарук, яка вийшла заміж, проте не за виконавця Рождена Анусі — головного героя того сезону.

Іванна Гончарук, фото: Instagram
Іванна Гончарук, фото: Instagram

Нареченим виявився хлопець на ім'я Павло, а весілля відбулося в Грузії, в містечку Сігнагі. І пройшло в подвійному форматі, коли поруч з ними одружилися їхні близькі друзі.

"Вітаємо молодят зі створенням нової сім'ї! Приєднуйтесь до привітань у коментарях👇", - йдеться у публікації.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Іванна Гончарук, фото: Instagram
Іванна Гончарук, фото: Instagram

"Іванка😍 😍 😍 ви нереальні❤️", "❤ ️Щастя і любові на довгі літа❤️❤️❤️", "Вітаю👏👏👏 Щастя і любові Вашій Молодій родині❤️😍💐", "Вітаю вас😍 Будьте підтримкою один для одного❤️ Нехай кожен прожитий день дарує щасливі миті разом з вами☺", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, зірка "Холостяка" Анна Богдан відповіла на питання про весілля з Заливако - "Воно того варте?"

Як повідомляв "Знай.ua", "Холостяк" Михайло Заливако не стримав емоцій через Ганну Богдан: "Зовсім скоро подарує..."

Знай.ua писав, Юля "Зайка" збільшила губи без пластичного хірурга: це засіб доступно кожній жінці