Відомий український гуморист, зірка шоу "Квартал 95" і серіалу "Одного разу під Полтавою" Юрій Ткач любить радувати шанувальників новими фото і відео в соцмережі Instagram.

Цього разу 37-річний артист опублікував своє архівне фото з молодості в Insta Stories. У кадрі знаменитість позує зі своїм другом на радянській сцені, за припущеннями, виконують пісню. Обидва молоді, красиві і амбітні.

"Ранки, корпоративи. Дорого. Ведучий з діджеєм. З питань співпраці пишіть в дірект", - жартівливо прокоментував Юрій.

Юрій Ткач, скріншот з Insta Stories
Юрій Ткач, скріншот з Insta Stories

Варто зазначити, що Юрій Ткач є всіма улюбленим учасником телевізійних шоу "Танці з зірками", "Ліга сміху" і "Ігри Приколів".

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Юрій Ткач став страусом і мало не осоромив Наталію Могилевську: "Уписатися можна". Артист виставив кумедне відео, розсмішивши численних фоловерів

Нагадаємо, Юрій Ткач похлюпався в басейні і нарвався на заздрість українців: "Красиво жити не заборониш". Український комік показав відео з відпочинку біля басейну.

Як повідомляв Знай.uа, Юрій Ткач з "Квартал 95" помірявся розмірами сідниць з Кім Кардашьян: "Конкурент". Артист розсмішив публіку танцями в облягаючих шортах.

Також портал Знай.uа писав, що Юрій Ткач з "Кварталу 95" опинився наодинці з двома красунями: про дружину і не згадав. У відеоролику Юрій Ткач мчить в авто разом зі своїми колегами - "дружиною" Яринкою і ефектною продавщицею сільмагу — Вірою.