Донька народної артистки України Ніни Матвієнко Тоня частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 90 тисяч чоловік.

Арсен Мірзоян, який виступає її чоловіком, теж викладає всякі матеріали, коли заніматся спортом (плаває в басейні, грає в волейбол на пісочку або в залі, і бігає вранці).

Тоня Матвієнко, фото: Instagram
Тоня Матвієнко, фото: Instagram

І якщо зовсім недавно Антоніна демонструвала забавну процедуру, будучи абсолютно голою, коли її по спині і попі били бамбуковими віниками, то зараз Виконавець опинився на зйомках нового серіалу.

"Ось такий понеділок:) #люсяінтерн #арсенмірзоян @rimma_ziubina, ти неперевершена", - пише Арсен Мірзоян у публікації.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Арсен Мірзоян, instagram.com/arsen_mirzoian
Арсен Мірзоян, instagram.com/arsen_mirzoian

Серіал розповість про життя Людмили Жук, яка вирішила реалізувати давню мрію після того, як її чоловік пішов до молодої коханки. На другому опублікованому знімку Мірзоян обіймає головну актрису, а на першому вирішив урізноманітнити час очікування між зйомками епізодів.
"Для мене понеділок це завжди повний пригод день🔥", "❤️❤️❤️❤️", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, 40-річна Тоня Матвієнко розкрила секрет молодості: Арсен Мірзоян буде любити вічно

Як повідомляв "Знай.ua", абсолютно гола Тоня Матвієнко захотіла "екстриму" з іншою жінкою: побила співачку віниками по попі

Знай.ua писав, Арсен Мірзоян показав, за що його полюбила Тоня Матвієнко: від такого ніхто не відмовиться