Зараз ідеальний період для приготування заготовок на холодну зиму. Любителям літніх фруктів обов'язково сподобається цей спосіб консервації домашнього компоту.

Telegram-канал "Щоденник дачника. Сад і город" розповів, як приготувати смачний компот з сезонних фруктів і ягід.

Рецепт: Компот "Мультифрукт"

Інгредієнт:

На 3-х літрову банку:
- 2 яблука
- 2 персика
- жменю винограду
- 3-4 часточки апельсина
- 300 гр. цукри

Приготування:

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови
Показати ще

Фрукти добре помити. Банки і кришки простерилізувати.
Персики і яблука порізати на часточки, апельсини порізати кружечками.
Викласти всі фрукти в банку.
Залити окропом і дати постояти хвилин 10.
Потім злити воду в каструлю, додати цукор, довести до кипіння і кип'ятити 5-7 хвилин.
Залити банки гарячим сиропом і закатати.

"Також, замість персиків можна взяти нектарини або абрикоси, можна додати часточку лимона", - повідомляє джерело.

Компот, фото з pxhere

Раніше ми писали про те, що Солодкий лечо в банку: цей рецепт стане в нагоді кожній господині. Любителям солодкого болгарського перцю обов'язково сподобається рецепт домашнього класичного лечо.

Нагадаємо, як виростити здоровий часник: прості секрети врятують від виродження. Настає момент, коли для отримання повноцінного здорового врожаю потрібен оновлений посівний часник.

Як повідомляв Знай.uа, полуниця сусідам на заздрість: як підгодувати для хорошого врожаю. Дотримання простих правил догляду при вирощуванні полуниці важливі для пишного цвітіння і багатого врожаю.

Також портал Знай.uа писав, оригінальний рецепт лечо з кабачками: консервуй і взимку не голодуй. Як приготувати смачне угорське блюдо лечо на основі кабачків. Рецепт класичного лечо і з виноградом.