Популярний нині співак родом із Запоріжжя. Має освіту інженера кольорової металургії. Ви здивуєтесь, але співак не звик сидіти на плечах у батьків і заробляв ще із дитинства. На Запорізький завод “МоторСіч “ він також влаштувався самостійно ще у студенстві. Часто згадує свою першу зарплату у 270 гривень.

Проте згодом він змінив роботу – це був завод “Запоріжсталь“. Там Арсен працював понад 12 років. І зарплату, до речі, там отримував набагато більшу – понад 1000 гривень.

Він працював і паралельно мріяв про карєру музиканта. Тому відкладав кошти. Без музичної освіти , таку омріян популярність він здобув, коли потрапив на «Голос країни».

Його спів дуже сподобався глядачам. До того ж саме там, він познайомився із коханою – Тонею Матвієнко.

І хоч тоді його серце було зайнятим, це не стримало закоханих. Зараз вони виховують донечку Ніну, яку назвали на честь мами Тоні – відомої української співачки Ніни Матвієнко.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Сьогодні, Арсен пригадав у своєму профілі в Інстаграм, як закохана Тоня , приходила на завод, щоб подивитися де він працює. «На останньому фото, трохи була здивована» - прокоментував відомий співак.

Нагадаємо, Абсолютно гола Тоня Матвієнко захотіла "екстриму" з іншою жінкою: побила співачку віниками по попі

Також, Знай.uа писав Арсен Мірзоян показав, за що його полюбила Тоня Матвієнко: від такого ніхто не відмовиться

Як раніше повідомляв Знай.uа Тоня Матвієнко зареготала через дивну пристрасть Арсена Мірзояна: млинці з хлібом