Відома співачка українського походження Ані Лорак, яка працює і живе в Росії, розповіло про свій ідеал чоловіка. Інтерв'ю з нею опублікував ресурс "7днів".

«За часів юності і дитинства я уявляла собі якийсь типаж, героя. Він повинен виглядати так і так, зріст такий-то, тембр голосу. Але що я зрозуміла під час життєвої подорожі – що справжнє почуття любові, прихильності – воно не залежить від трьох речей: вага, вік і зовнішність. Можна закохатися в маленького, товстенького, лисенького. Здавалося б, він далеко не те що від твого героя, але з ним так цікаво, він такий гарний...», - зізналася Лорак.

Ані Лорак, instagram.com/anilorak
Ані Лорак, instagram.com/anilorak

Вона погодилася з тим, що завжди хочеться картинку поруч, але справжні скарби – всередині людини.

«На першому місці для мене - внутрішні достоїнства людини, його стрижень, його розум. Тому що розум - це сексуально. Але ми не готові погоджуватися на якусь нечупару. Я розумію, що можу звернути увагу на будь-якого чоловіка - зовні. Не додає близькості у відносинах, коли чоловік жадібний», - впевнена співачка.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Вона також розповіла про свої кулінарні пристрасті.

«Для кліпу довелося постежити за харчуванням, тому що я обожнюю смажену картоплю і борщ. Жирненькое трохи з'їсти. Але смажену картоплю я собі дозволила по поверненню зі зйомок. Я нормальна жива людина-можу собі дозволити і стейк, і картопельку, і бочкові помідори», - розповіла співачка, додавши, що всьому свій час і міра.

"Можна з'їсти тазик, а можна – маленьку тарілочку. Ти себе привчаєш, свій шлунок. Спочатку буде легке відчуття голоду, але до всього звикаєш. Самодисципліна - це важливо", - вважає вона.

Нагадаємо, що Ані Лорак повертається в Україну після грандіозного скандалу сім років тому

Як повідомляв Знай.uа, Ані Лорак показала, з ким прокидається в одному ліжку: "коханий". Ані Лорак виставила зворушливі кадри, показавши, як почався її день

Як повідомляв портал Знай.ua, Світлана Лобода прикрасила золотом груди і не тільки: "як завжди карколомна!". Світлана Лобода похвалилася своїм виглядом