Відома українська співачка і дочка легендарної артистки Ніни Матвієнко, Тоня вирішила нагадати, як вони познайомилися з чоловіком Арсеном Мірзояном.

Про це вона розповіла на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram в розділі Stories. Дівчина залишила спеціальне "віконце", куди шанувальники могли задавати свої питання.

Одне з питань було стосовно знайомства Тоні і Арсена. Співачка розповіла, що сталося це цілком звичайним у 21 столітті способом - соціальні мережі, а саме Facebook.

Тоня Матвієнко, фото: Instagram
Тоня Матвієнко, фото: Instagram

Вони вже розповідали про це в випуск програми Improv Live Show, де це все було показано забавним способом. Сама Тоня Матвієнко також порекомендувала шанувальникам цей ролик, щоб ті могли дізнатися про їх парі більше.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Залишилось два дні: українців попереджають востаннє ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково
Показати ще

Сталося це після вокального проекту, коли всі учасники почали додавати один одного в соціальних мережах. О четвертій ранку Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко списалися, і почали своє спілкування. В цей же час вони і вирішили зустрітися, незважаючи на пізній час доби.

Далі прозвучало питання про те, який найромантичніший вчинок зробив Арсен заради своєї коханої.

Тоня Матвієнко, фото: Instagram
Тоня Матвієнко, фото: Instagram

"Публічно зізнався в коханні" - коротко відповіла співачка, і прикріпила одне з весільних фото.

Тоня Матвієнко, фото: Instagram
Тоня Матвієнко, фото: Instagram

Як відомо, у Арсена є діти і від першого шлюбу, і громадськість цікавить питання, чи спілкуються вони зараз, і Тоня відповіла, що так, звичайно вони продовжують спілкування.

Нагадаємо, Тоня Матвієнко зареготала через дивну пристрасть Арсена Мірзояна: млинці з хлібом

Як повідомляв Знай.ua, Тоня Матвієнко показала вічно молоду маму: Митрофанівна на висоті

Знай.ua писав, Тоня Матвієнко налякала "талантом", Арсен Мірзоян не підозрював: "Не викручуй мені руки"