На сторінці в Instagram студії «Квартал 95» з’явився новий допис, присвячений прем’єрі анімаційного фільму «Гуллівер повертається».

Як виявилося, на глядачів мультфільму чекає сюрприз – подругу головного героя озвучила українська співачка Надя Дорофєєва. Однак, як виявилося, самого Гуллівера озвучив чоловік Дорофєєвої – популярний український співак Володимир Дантес.

«Збіг чи доля? @nadyadorofeeva стала подругою Гуллівера!», - повідомили автори допису, додаючи відеоролик з мультфільму, озвучений співачкою.

"Мені дуже сподобалося бути Марсі. А ще я приємно здивувалася, коли почула, як дублював свого героя Гуллівера Вова @vladimirdantes, і як наші голоси поєднуються", - ділиться сама Дорофеєва.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Як відомо, прем’єра довгоочікуваної стрічки запланована на серпень цього року.

«А яка анімаційна пара склалася у Вови та Наді, ви зможете побачити вже 19 серпня у всіх кінотеатрах України. Не пропустіть», - закликають у «Квартал 95».

Нагадаємо, раніше Нікітюк, Каменських, Мішина, Андраде, Ребрик: українські красуні поборолися в битві бікіні. Зірки українського шоу-бізнесу показала фігури в різних купальниках

Як повідомляє портал «Знай.иа» Леся Нікітюк у червоному латексі позичила ідею у Кім Кардашьян: "Коли колишній запросив на побачення". Леся Нікітюк показала, як намагається влізти в латексний костюм.

Також «Знай.иа " писав, що Леся Нікітюк в бікіні заінтригувала відпочинком з сивим чоловіком:"Намаже спинку". Леся Нікітюк виставила пікантне фото в бікіні, показавши, як провела вихідні