Стало відомо про те, що Україна в середу, 21 липня стане найбільш дощовою країною в Європі. Детальний прогноз від синоптика Наталки Діденко.

Про це вона розповіла на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Гроза з сильною зливою і градом захопить значну частину території України. Лише Волині вдасться "вийти сухими" з цього циклону.

Саме тому, свій день потрібно починати планувати вже сьогодні, і сюди ж відносяться стрибки атмосферного тиску. Не варто занадто легковажно ставитися до цього.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

І якщо минулий дощ пройшов у вас рясно, тихо і зі словами "тю, а говорили ...", то це зовсім не означає, що наступного разу, тобто, завтра буде так само. Зараз час для класичних синоптичних термінів, які часто розумники використовують для мемів і насмішок - "місцями", "в окремих районах", "іноді" - сказано в публікації.

Температура повітря на Заході, Півночі, а також у більшості центральних регіонах буде від 22 до 27 градусів тепла, і навіть в Одесі буде злегка свіжо. А ось на Сході спека ще трохи потримається. Там температура повітря триматиметься в районі + 30 + 34 градуси, але з четверга і туди прийде кардинальне похолодання.

Погода в Україні 21 липня, фото: Facebook
Погода в Україні 21 липня, фото: Facebook

Киян у середу, 21 липня знову поливатимуть дощі і тривожитимуть грози. Можливий навіть град, а температура повітря опуститься до 20 градусів тепла. І вітер, і свіжість, і мокро.

Погода в Україні 21 липня, фото: Facebook
Погода в Україні 21 липня, фото: Facebook

Сильна злива може привести до наслідків, тому, краще відмовитися від справ, або детально продумати всі свої плани.

Нагадаємо, раніше Райський куточок перетворився на "браму пекла" через нафту: людей не евакуюють, полум'я піднімається з глибини

Як повідомляє портал Знай.uа Посилення вітру, грози і шквали: в Україні на вихідних сильно зіпсується погода, кому не пощастить

Також Знай.uа писав, що На Личаківському цвинтарі через ураган пошкоджено понад 100 цінних надгробків: розчищатимуся щонайменше місяць