Стало відомо про те, що телеканал "Україна" приступив до зйомок серіалу "Дитячий охоронець". Перші подробиці про знімальний процес і сюжет.

Серіал з елементами комедії буде українською мовою, і на даний момент, телеканал "Україна" планує зняти 40 серій. За сюжетом, відставний співробітник спецназу ніяк не міг знайти себе в цивільному житті, тому прийняв рішення влаштуватися в охоронне агентство. Він повністю впевнений, що впорається з цією посадою, адже це його покликання, однак, потім дізнається, що охороняти потрібно дітей.

Дитячий охоронець, фото: прес-служба телеканалу
Дитячий охоронець, фото: прес-служба телеканалу

Заможні сім'ї наймають дитячого охоронця, якщо відчувають, що йому потрібна допомога, так як загрожує небезпека. Що саме загрожує, клієнт найчастіше приховує, і за цим може стояти сімейна таємниця, яку і розплутує головний герой.

"Тарас закінчує військову кар'єру, і йому потрібно заново налагоджувати життя. Для нього в спецназі все зрозуміло, а ось з дітьми ладити складно. І йому доводиться змінюватися внутрішньо, за цим цікаво спостерігати. До того ж, у нас багато екшену, погоні, динаміки - такі сцени дуже захоплюючі. Не можу не сказати про неймовірні наших дітей, яких буде охороняти мій герой, вони дуже органічні, несподівані, професійні, і це прекрасно", - розповів актор Євген Олійник, який грає в серіалі роль охоронця Тараса.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Дитячий охоронець, фото: прес-служба телеканалу
Дитячий охоронець, фото: прес-служба телеканалу

Напарниця чоловіка каже, що у неї роль жіночна і ніжна, але, в той же час вона сильна і самодостатня жінка, у якої теж є свої таємниці і минуле.

Дитячий охоронець, фото: прес-служба телеканалу
Дитячий охоронець, фото: прес-служба телеканалу

Продюсер і автор ідеї Юлія Охріменко говорить про те, що це той серіал, який потрібно дивитися всією сім'єю біля телевізора, адже сюжет захоплюючий.

У серіалі знялися актори: Євген Олійник, Анна Гуляєва, Костянтин Корецький, Андрій Федінчик, Тетяна Печенкіна, Мішко Роланд, Дмитро Оскін, Михайло Матюхін.

Режисер-постановник: Сергій Санін.

Автор ідеї: Юлія Охріменко

Керівник проекту: Оксана Струтинська

Продюсери проекту: Вікторія Корогод, Олена Канішевська.

Нагадаємо, що Настя Каменських залишилася топлес на широкому ліжку: "третина свого життя уві сні"

Як повідомляв портал Знай.ua, Маша Єфросиніна заговорила про насильство в сім'ї: "соромно розповісти близьким"

Також, Знай.ua писав, що Леся Нікітюк у купальнику показала українцям свою Троянду: "Руками не чіпати"