Зараз ідеальний період для приготування заготовок на холодну зиму. Любителям квашеної і маринованої капусти обов'язково сподобається цей рецепт закуски в гарячому розсолі.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяTelegram-канал "Домашня консервація: варення, заготовки" розповів, як приготувати ідеальну закуску на стіл з найпростіших інгредієнтів.
Рецепт: капуста в гарячому розсолі
Інгредієнти:
Капуста 2-3 кг.
Морква-2-3 шт.
Вода — 1,5 літра
Сіль-2 ст. л.
Цукор-9 ст. л.
Часник 5-6 зубчиків
Оцет 70 % — 1 ст.л. або 9% - 200 гр.
Мелений чорний перець - 1 ч. л.
Приготування:
Готуємо розсіл: в каструлю наливаємо воду, додаємо сіль, цукор, оцет, мелений чорний перець. Доводимо до кипіння.
Капусту добре миємо й ріжемо на 8-10 частин.
Морква чистимо, трьом на крупній тертці і додаємо до капусти.
Часник чистимо і дрібно рубаємо.
Заливаємо гарячим розсолом капусту і добре перемішуємо.
Перемішуємо капусту кілька разів поки розсіл гарячий.
Ставимо в каструлі в холодильник на добу і готову капусту можна подавати на стіл.
Раніше ми писали про те, що солодкий лечо в банку: цей рецепт стане в нагоді кожній господині. Любителям солодкого болгарського перцю обов'язково сподобається рецепт домашнього класичного лечо.
Нагадаємо, як виростити здоровий часник: прості секрети врятують від виродження. Настає момент, коли для отримання повноцінного здорового врожаю потрібен оновлений посівний часник.
Як повідомляв Знай.uа, полуниця сусідам на заздрість: як підгодувати для хорошого врожаю.
Також портал Знай.uа писав, домашній компот з фруктів і ягід: закатай вітамінну "бомбу" в банку