Молода дружина відомого українського музиканта Віктора Павлика Катерина Репяхова, яка 14 червня стала мамою хлопчика Михайла, має досить велику аудиторію шанувальників у соцмережі Instagram.

27-річна дівчина часто ділиться моментами з особистого життя. А також, щиро відповідає на всі питання підписників з приводу пологів і не боїться розповідати про свій досвід. Відомо, що син Катерини і Віктора з'явився на світ з ростом 53 см і вагою 3400 грам.

Як відомо, зараз молода мама з чоловіком і дитиною знаходяться в Карпатах, на популярному курорті в Буковелі, звідки знімають багато відео і фото для своїх шанувальників.

Цього разу Репяхова поділилася сімейним відео в Insta Stories. У кадрі її чоловік Віктор Павлік ліпить з фаршу фрикадельки для супу. Катя охоче зняла все на камеру, радіючи турботі обранця.

скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що Катерина Репяхова одяглася в "АТБ": червоні шортики для Віктора Павлика. Молода мама похвалилася в Insta Stories новими придбаннями з відомого магазину "АТБ"

Нагадаємо, Катерині Репяховій довелося "поневірятися" без Віктора Павлика: "Ми бродячі артисти". Дівчина зазначає, що чекає свого чоловіка і батька дитини Віктора Павлика з Дніпра.

Як повідомляв портал Знай.uа, Віктор Павлік з сином на руках зворушив усіх молодих матусь: пощастило дружині.

Також портал Знай.uа писав, що Дружина Віктора Павлика Репяхова показала себе в три роки: відразу зрозуміло, на кого схожий малюк.