Наталю Могилевську ледь не збила автівка на Троєщинському ринку: "Хотів налякати"

Днями на артистку ледь не наїхав автомобіль.

Наталя Могилевська зауважила, що зовсім не розуміє такої поведінки водіїв. Адже при необхідності проїхати швидше, зовсім недоречно обирати дорогу через гуртовий ринок, де є великі скупчення людей.

Наталя Могилевська, instagram.com/nataliya_mogilevskaya
Наталя Могилевська, instagram.com/nataliya_mogilevskaya

Українцям стали доступні "царські" вагони від "Укрзалізниці": "Пшонка б розридався"

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Так, стало відомо, що українцям стали доступні "царські" вагони від "Укрзалізниці". Українці відзначили, що подібні умови можна зустріти в поїзді Одеса-Львів.

"царський" вагон складається з декількох кімнат. Перша це зал для переговорів, в якій встановлений дерев'яний стіл зі стільцями і невеликий диван.

Друга кімната - спальня, в якій стоїть двоспальне ліжко, шафа і письмовий стіл.

У третій кімнаті цього "царського" вагона розташувалася ванна кімната. У ній встановлена душова кабінка, унітаз і умивальник.

"Царський" вагон, скріншот з відео
"Царський" вагон, скріншот з відео

У Юлі "Зайки" проблеми із зором, фанати в паніці: "Нічого мені не допоможе"

Дівчина зібралася до лікаря через свій зоровий нерв. Після прийому дівчина поділилася зі своїми підписниками невтішними новинами, виявилося, що усунути цю проблему не вдасться.

Скріншот stories Юлії Бельченко
Скріншот stories Юлії Бельченко

Українка розрізала кавун з Сільпо й отетеріла: "Як думаєте, чим вони напхані?"

Як вказано в описі до відео, невдалу покупку здійснили у супермаркеті популярної мережі "Сільпо" у Херсоні. сподіватися зараз купити достиглий і смачний кавун не варто, адже просто ще не настав сезон. Дехто додає, що крім усього іншого існує серйозна небезпека не просто потрапити на неякісний продукт, а й отруїтися.

Фото: Чорний список / Телеграм
Фото: Чорний список / Телеграм

Полчища медуз на Азовському морі вивозять екскаваторами, тхне безбожно: відпочинок зіпсовано

Медузи заполонили пляжі Кирилівки. Великих медуз просто викидають хвилі на берег. Кілька дітей вже постраждало від укусів медуз.

Безхребетні настільки щільно влаштувалися на пляжі, що відпочиваючі не могли наблизитися до води. Проблему вирішували за допомогою екскаватора.

Прісноводна медуза, фото з instagram
Прісноводна медуза, фото з instagram