Учасниця шоу "Холостяк" Юлія Бельченко, яка отримала прізвисько "Зайка" спантеличила фанатів новиною про погіршення здоров'я.
Так, у своєму Instagram у stories дівчина показала, що збирається відвідати нейроофтальмолога. Дівчина зібралася до лікаря через свій зоровий нерв. Після прийому дівчина поділилася зі своїми підписниками невтішними новинами, виявилося, що усунути цю проблему не вдасться.

Скріншот stories Юлії Бельченко
Скріншот stories Юлії Бельченко

"Була я у нейроофтальмолога, це як невропатолог плюс офтальмолог, тому що в мене там проблема з зоровим нервом була. Загалом, мені сказали, що у мене друзи і це вроджене і нічого мені не допоможе", - розповіла вона.

Скріншот stories Юлії Бельченко
Скріншот stories Юлії Бельченко

При цьому дівчина зізналася, що з цією проблемою обійшла вже безліч лікарів, і не має наміру задатися, адже хоче вилікуватися.

"Знову мені виписали якісь засоби для кровообігу. Ну проп'ю, не знаю, все-таки здаватися я не буду", - підсумувала дівчина.

Раніше ми писали про те, що Анну Богдан "розгромили" через улюбленицю мільйонів Юлі "зайчика": "одумайтеся, люди!" Обраниця "Холостяка" вперше поскаржилася на недоброзичливців, які пишуть їй образи в особистих повідомленнях.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадавши, Анна Богдан відповіла на найбільш каверзне питання: Це зводить з розуму "Холостяка" Заливако.

Як повідомляв портал Знай.uа, Юля " Зайка "з" Холостяка "проговорилася про смертельну хворобу:"ніхто не застрахований". Дівчина торкнулася дуже важливу тему в соцмережах-онкологію.