Сьогодні, 21 липня, у православному світі відзначають день ікони Пресвятої Богородиці Казанської. Цей образ вважається покровителем сімейного добробуту та захищає дітей від лихого.

Вірянам радять звертатися до образу з проханнями про зцілення, про зміцнення здоров’я, сімейного щастя та з молитвами про захист від ворогів. Вважається, що саме 21 липня варто молитися Казанській іконі Діви Марії – маєте найбільше шансів на здійснення всіх ваших молитов.

Ікона Божої Матері. Скріншот з відео.
Ікона Божої Матері. Скріншот з відео.

Що варто робити:

Щоб зміцнити стосунки, приготуйте сьогодні сімейний обід і запросіть на нього своїх близьких та рідних.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Що не варто робити в цей день:

Відмовтеся сьогодні від важкої фізичної праці та роботі в домі. Віддайте перевагу молитві і світлим роздумам про духовне, сходіть до церкви.

Не шкодуйте сьогодні про минуле і скоєне колись давно. Уникайте сліз, сварок і конфліктів.

Молитва до Пресвятої Богородиці Казанської:

Молимо тебе, Матінкo Заступниця, врятуй нас, нашу родину від смepті, загибелі, злих людей і хвоpості. Дай нам сили для роботи і настрою для відпочинку, щоб життя було приємним і наповненим змістом. Дай нам здоров’я і сил, щоб могли ми прогодувати сім’ю нашу. Моли Бога за нас, грішних рабів Його, щоб жили ми в здоровому глузді і хорошому настрої, а віра наше не ослабла. Амінь.

Нагадаємо, рідні та близькі, діти і здоров'я ваше опиняться під захистом Господа і святих: потрібні молитви у важку годину

Як повідомляв "Знай.ua", потужна молитва за щасливу сім'ю: ці слова повинен вимовити кожен

Знай.ua писав, потужна молитва до Богородиці за Благословення будинку: сильні слова, які повинен вимовити кожен