Відома українська співачка, а також дочка легендарної артистки Ніни Матвієнко, Тоня продовжила відповідати на запитання від шанувальників. Так Раніше вона розповіла, як вони познайомилися з чоловіком, і про романтичні вчинки з його боку.

Про це вона розповіла в своїх stories в соціальній мережі Instagram, де вирішила в спеціальному «віконці» відповісти на питання від фанатів.

Спочатку у неї запитали, з ким би вона хотіла застрягти в одному ліфті, всього на одну годину. І як це не було б дивно, це не Арсен Мірзоян. Тоня Матвієнко зазначила коміка Романа Міщерякова, і підписала: "щоб було весело і не страшно"

Тоня Матвієнко, фото: Instagram
Тоня Матвієнко, фото: Instagram

Далі, кілька питань було про відносини. Артистка розповіла, що є найцінніше у відносинах з чоловіком, і відповідь виявилася досить банальною, але точно правдивою - любов.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Тоня Матвієнко, фото: Instagram
Тоня Матвієнко, фото: Instagram

А приходить вона зовсім випадково, як вона зазначила в наступних відповідях на питання, коли це почуття абсолютно не чекаєш.

Тоня Матвиенко, фото: Instagram
Тоня Матвиенко, фото: Instagram

Поговорили з шанувальниками вони і про характер Тоні Матвієнко. Один з них запитав у артистки, що її бісить у своєму ж характері, і як виявилося, жінка любить спочатку зробити, і тільки потім замислюється про вчинки, чи правильно вона зробила.

Тоня Матвієнко, фото: Instagram
Тоня Матвієнко, фото: Instagram

Нагадаємо, що раніше вона розповіла про те, як у них зав'язалися стосунки з Арсеном Мірзояном через соціальну мережу Facebook. Пара додала один одного в друзі, і почали спілкуватися. Тієї ж ночі, о четвертій годині чоловік приїхав вже під будинок до неї.

Нагадаємо, Арсен Мірзоян показав, за що Його полюбила Тоня Матвієнко: від такого ніхто не відмовиться.

Як повідомляв Знай.ua, Тоня Матвієнко відірвалася з подругами, поки Арсена Мірзояна немає поруч: гуляй, шалена. Дівчата зупинилися в заміському порту відпочинку "Navy" біля Київського моря

Знай.ua писав, до Тоні Матвієнко "підкотив" син Діми Коляденко, поки Арсен Мірзоян не бачить: "Кохана"