Найближчим часом Одеську область і Одесу очікують сильні дощі, грози і пориви шквального вітру. Про це попередили в місцевому відділенні Укргідрометцентру.

Як повідомляється, на Одесу насуваються грозові хмари зі шквальним вітром, які можуть принести не тільки сильні зливи, а й великий град.

У зв'язку з цим городянам нагадують про необхідність не паркувати свої автомобілі під деревами, не перебувати на відкритій місцевості під час грози. Купатися в грозу в морі теж не варто - це може бути небезпечно для життя.

Залишайтеся вдома під час бурі, або, якщо немає такої можливості, знайдіть собі тимчасове укриття на випадок сильної грози.

А поки синоптики і рятувальники попереджають про жовтий рівень метеозагрози, в Одесі діляться відео і фото великого граду, що випав напередодні. У коментарях у групі "Одеса як вона є" уточнюють, що величезний град випав у Біляївському районі.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Розмір градин - приблизно зі сливу або з перепелине яйце.

"Може хоч трохи прохолодніше буде????", "Ну-ну, я все ще чекаю грозу, яку на сьогодні обіцяли», «Щось мало віриться... погода стала занадто непередбачуваною", " хтось перегрівся, град і буря не завадять...", "О, боги!!! Зглянься! Пошліть нам прохолоду!", "Боже, пощади від спеки і дай просто дощичка без граду і хаосу", - пишуть в коментарях до повідомлення жителі міста.

Нагадаємо, раніше Спека відступає: у понеділок, 19 липня, в Україну прийдуть дощі і принесуть довгоочікувану прохолоду

Як повідомляє портал «Знай.uа» Погода на тиждень: змученим спекою українцям пообіцяли "загальнонаціональне" похолодання, дихати буде легше

Також «Знай.uа " писав, що Київ наздогнала шалена негода: людей і шезлонги на пляжах зносить поривами вітру