На сторінці відомого українського радіоведучого і ведучого шоу "Слава+" Слави Дьоміна в instagram з'явився новий запис.

Цього разу улюбленець публіки розповів, як видалив собі шість родимок, які давно йому заважали.

"Я йшов до цього 20 років! На шиї була одна велика родимка, яка дуже дратувала. І три незначних. А ще дві різних папіломи на руках під пахвами. Нещодавно бачився з двома відомими мужиками, які видалили собі ненависні родимки... і ось, я зважився! Набрав лікаря, призначив дату прийому. Розумів, що після видалення протягом тижня в кадрі краще не з'являтися», - розповів він.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Дьомін додав, що спочатку папіломи і родимки оглядають на спеціальному апараті і, якщо все в порядку, починається сам процес видалення.

«Вколюють в кожну родимку анестезію. Сам процес видалення займає менше хвилини. Далі обробка і все! Через тиждень на повторний огляд до лікаря. Після видалення два тижні не можна засмагати, оскільки можуть утворитися пігментні плями. Весь процес зайняв 20 хвилин", - поділився він особистим досвідом.

За словами ведучого, процедура обійшлася йому в 1950 гривень, ще 400 гривень він заплатив за огляд у лікаря.

"Пишу цей пост через дві години після процедури. Рани не болять. Увечері вже можна відклеювати пластир", - порадів Дьомін, і висловив надію, що для когось його пост виявиться корисним.

"Однозначно корисний пост. Теж хочу, але вічно відкладаю», «Я за один раз видалила 10 родимок і тепер щаслива, так як вони мені дуже заважали», - зізнаються в коментарях шанувальники Дьоміна.

Нагадаємо, що Настя Каменських залишилася топлес на широкому ліжку: "третина свого життя уві сні"

Також " Знай.ua " писав, що Леся Нікітюк у купальнику показала українцям свою Троянду: "Руками не чіпати"