Напередодні відомий український телеведучий Анатолій Анатоліч став багатодітним батьком. У шоумена і його дружини Юли народився син, якого назвали Ніл.

Після народження своєї третьої дитини Анатолій Анатоліч на своїй сторінці в instagram, де за ним стежить понад 190 тисяч чоловік вирішив відверто розповісти про батьківство.

Також телеведучий згадав своє дитинство і зізнався, що його тата не стало, коли йому було всього два з половиною роки.

Фото зі сторінки Анатолія Анатоліча
Фото зі сторінки Анатолія Анатоліча

"Він не був святим. Але він був моїм батьком. За розповідями моєї мами, він пропав на якийсь період після мого народження, та й в пологовий будинок він приходив один раз і не в кращому стані. Але десь через рік після моєї появи, він змінився, перестав вживати і перетворився на зразкового батька сімейства. На жаль це тривало недовго. Він загинув у бійці взимку 86-го року", - розповів він.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Саме тому Анатолій Анатоліч не пам'ятає свого батька і ніяких з ним спогадів у нього не залишилося. Телеведучий не пам'ятає яким він був і знає про батька тільки за розповідями рідних. При цьому Анатоліч зазначив що, те яким він виріс - заслуга мами і бабусі. Саме тому він переживає яким буде батьком для свого сина.

Фото зі сторінки Анатолія Анатоліча
Фото зі сторінки Анатолія Анатоліча

"І ось я батько хлопчика. І звичайно я переживаю яким татом я буду для нього. І звичайно я мрію піти з ним на футбол, або покататися на скейтах. Чи хочу я бути кращим татом, ніж був мій? Запитав би мене зараз будь-який психолог. Ні, я не думаю про це. Намагаюся не думати. Себе як тата, я вже знаю. Я гідний тато, ну вже дуже намагаюся ним бути. Хочу щоб у Ніла був тато, яким він буде пишатися, і якого не потрібно згадувати по фото", — підсумував він.

Нагадаємо, Анатолій Анатоліч приліг у компанії Олі Полякової та Лілії Ребрик: "Засідання клубу підкаблучників"

Як повідомляв "Знай.uа", Анатолій Анатоліч "подякував" вагітній дружині за кілька мільйонів: "Тому що син"

"Знай.uа" писав, Анатолій Анатоліч не дає проходу Юрію Горбунову: "Обожнюю цього красеня"