Донеччани оригінально потролили жителів непідконтрольної частини Донбасу, які отримали російські паспорти.

Про це повідомили у Телеграм-каналі "Вартові Еспресо".

Так, стало відомо, що донеччани потролили жителів непідконтрольної частини Донбасу з російськими паспортами за допомогою білборда. Вони на рекламний щит повісили оригінальну замальовку з мультика "Простоквашино".

Білборд, фото ТК"Вартові Еспресо"
Білборд, фото ТК"Вартові Еспресо"

На картинці кіт Матроскін розмовляю з Шариком, який тримає у своїх лапках російський паспорт та каже: "Вітаю, Шарік, ти балбес". Відзначимо, що цей білборд з'явився у Донецькій області на трасі між Волновахою і Курахово.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Донеччани потролили жителів непідконтрольної частини Донбасу, які отримали російські паспорти. У Донецькій області на трасі між Волновахою і Курахово з'явився білборд з посланням для тих жителів непідконтрольною частини Донбасу, які отримали російські паспорти", - сказано у повідомленні Телеграм-канала "Вартові Еспресо".

Раніше повідомляли, безстрашний лісник пожертвував спокійним життям заради України: "Розумію і відчуваю сенс".

Як повідомляв Знай.uа, український захисник загинув всього після одного пострілу на службі: знайшли, коли було занадто пізно.

Знай.uа писав, українська амазонка пішла на фронт, щоб захистити п'ятьох дітей і Батьківщину: "Душа боліла...".