Економ-житло на українських морських курортах: як відпочити за 100 грн на добу

Одеські пляжі: Затока і Кирилівка
Середня вартість звичайної кімнати з 2-3 ліжками з телевізором, кондиціонером і холодильником в приватному будинку на відстані до 100 м від пляжу як в м.Затока, так і в Кирилівці, коштує від 300 до 500 грн з людини за добу.

Пляжі Херсона: Залізний Порт і Скадовськ
В одному з топових міст відпочинку Херсонської області - містечку Залізний Порт - знайти економ-варіант теж, в середньому, можна за 150-200 грн.
Можна натрапити і на "гарячі" пропозиції, вартістю 100 грн з людини.

Пляж, фото: скріншот з відео
Пляж, фото: скріншот з відео

Анатолій Анатоліч розірвав душу одкровенням про загиблого батька: "Не був святим, вживав..."

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Після народження своєї третьої дитини Анатолій Анатоліч на своїй сторінці в instagram, де за ним стежить понад 190 тисяч чоловік вирішив відверто розповісти про батьківство.

Також телеведучий згадав своє дитинство і зізнався, що його тата не стало, коли йому було всього два з половиною роки. Саме тому Анатолій Анатоліч не пам'ятає свого батька і ніяких з ним спогадів у нього не залишилося. Телеведучий не пам'ятає яким він був і знає про батька тільки за розповідями рідних.

Фото зі сторінки Анатолія Анатоліча
Фото зі сторінки Анатолія Анатоліча

Осінь обвалить ціни на соняшникову олію в Україні: скільки заощадимо

Вже восени в Україні закінчиться збирання врожаю насіння і почнеться їх переробка. Ціни на олію залежатимуть від обсягів та якості врожаю соняшнику. А так як погодні умови дають привід сподіватися на хороший урожай ціна на соняшникову олію може знизитися.

Варто нагадати, що ціни на соняшникову олію і цукор в Україні за рік зросли майже вдвічі. За даними Держстату, в червні цього року соняшникова олія коштувала на 80% дорожче, ніж у червні 2020 року.

Супермаркет, фото: скріншот з відео
Супермаркет, фото: скріншот з відео

12-мільйонний місто накрило паводками, затопивши метро: є загиблі

У китайській провінції Хенань після рекордних дощів почалися масштабні паводки. У столиці регіону місті Чженчжоу за годину випало понад 20 см опадів.

Через негоду в 12-мільйонному місті затопило метрополітен. В результаті в підземці загинули 12 людей. Місцевій владі довелося повністю зупинити роботу метро.

Повінь у Китаї, кадр з відео
Повінь у Китаї, кадр з відео

З 16 до 17,5 гривень за літр: АЗС підвищили ціни на газ

Ціни на автомобільний газ встановили абсолютний рекорд. За всі роки відстеження майже на всіх АЗС літр пропан-бутану подорожчав в середньому на 30 копійок. І тепер коштує від 16 до 17,5 гривень за літр.

Експерти кажуть, такий істотний стрибок пов'язаний не тільки з "сезонністю", коли аграрії використовують соціальне паливо більше звичайного. На ціноутворення попитом впливають і українці, які зараз активно подорожують на особистому транспорті.

Подорожчання бензину, фото: скріншот з відео
Подорожчання бензину, фото: скріншот з відео