Катерина Репяхова поділилася з шанувальниками відеозаписом, в якому розповіла про пам'ятну коробочку для свого сина. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Не так давно Катя Репяхова народила Віктору Павліку сина, якого назвали Михайлом. Дівчина зустріла свій 27-й день народження, і на наступний день вирушила народжувати. З'явився малюк на світ 15 червня, і з ним, на щастя, все добре.

На даний момент молода мама виписана з лікарні. Незважаючи на те, що вона продовжує допомагати своєму чоловікові в роботі, вона встигає ділитися зі своєю аудиторією в Instagram подробицями виховання і життя з Михайлом.

21 липня вона опублікувала відеозапис, в якому поділилася подробицями використання так званої коробочки малюка. Даний аксесуар являє собою набір різноманітних корисних примочок, які допоможуть зберегти пам'ять про дорослішання дитини.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Кожна мама зберігає в серці найважливіші момент, пов'язані з дитиною, які хочеться залишити в пам'яті назавжди", - повідомила вона.

У коробці є скринька для першого зубчика, лінійка для вимірювання росту малюка, а також коробочка з записками для перших цитат дитини.

Про останню вона детально розповіла в соціальній мережі. Вона хоче подарувати коробочку на повноліття своєму синові.

"Уявляєте на вісімнадцятиріччя подарувати подорослішав синові цю коробочку і знову прожити трепетні емоції народження дитини, - написала вона.

Нагадавши, Оля Полякова показала свою природну красу: не блондинка і з коротким волоссям. Оля Полякова здалася в незвичайному вигляді

Як повідомляв Знай.uа, Катя Репяхова розповіла про другу сім'ю Віктора Павліка: "Це не по-чоловічому"

Також Знай.uа писав, вагітна Дружина Віктора Павліка пустилася у всі тяжкі: "Класна тусовка". 4 червня пройшла вечірка від студії" Квартал", на якій і була Катерина.