Розкішна українська модель plus-size Міла Кузнєцова вже давно не потребує уявлень-ефектна красуня підкорила мільйони сердець. Цього разу вона поділилася веселим відео в соцмережі "ТікТок" на сторінці з назвою "Спостерігаю за тобою".

На опублікованих кадрах дівчина з найбільшою натуральними грудьми в Україні танцює і активно крутить попою. На ній чорно-білі штани і помаранчева кофтинка. Компанію їй складає молода людина в світловідбиваючому костюмі з капюшоном. Розглянути його обличчя неможливо через темряву - все відбувається вночі на узбіччі дороги на безлюдній вулиці. Швидше за все, це її супутник, який часто становить їй компанію в соцмережах.

У коментарях до відео шанувальники Міли висловлюють подив з приводу того, що відбувається в кадрі.

"Господи, що це?", "Дуже дурний поруч", - пишуть здивовані фанати красуні, що потрапила в Книгу рекордів України завдяки своїм пишним формам.

@slezhuzatobou

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще
♬ Original Sound - Unknown

Додамо, що нещодавно з'явилася інформація про те, що Міла стане членом журі на новому шоу "Співають всі" на телеканалі «Україна».

Раніше ми писали про те, що Міла Кузнєцова видала, як бореться з комплексами: "більше не зможуть поранити".

Нагадавши, на Мілу Кузнєцову з 15-м розміром грудей накинулася неадекватна жінка.

Як повідомляв портал Знай.uа, Міла Кузнєцова з 15-м розміром грудей після карантину перетворилася на якусь тварину.

Також портал Знай.uа писав, що Українка з 15-м розміром Міла Кузнєцова назвала головну хитрість всіх жінок:"вже йду".