У Харкові живе 26-річна Анна Васюк, яка запросто тягає вантажівки і навіть пересувала літак. Вона дворазова чемпіонка України з богатирського багатоборства, неодноразова рекордсменка України і володарка кубка світу з кроссліфтингу, розповіли в сюжеті «Факти ICTV».

Вона прийшла в тренажерний зал, щоб схуднути, але за вісім років накачала такі м'язи, що на рівних змагається з найсильнішими богатирями світу.

Нещодавно вона встановила рекорд - однією рукою підняла над головою 64-кілограмову гантелю. У найближчому майбутньому вона планує потрапити в Книгу рекордів Гіннеса – і все це в перервах між випіканням тортиків, які у дівчини виходять просто шедеврально.

Скрін, відео YouTube Анна Васюк
Скрін, відео YouTube Анна Васюк

«У цьому виді спорту Я тільки починаю, тому що я до 26-ти років вийшла на рівень, на якому можу змагатися на міжнародному рівні. Я можу показати, що Україна - спортивна держава", - ділиться силачка.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

У тренажерку вона прийшла з вагою в 56 кілограмів, щоб схуднути, і не могла підняти від грудей трикілограмові гантелі.

Зараз же чемпіонка після змагань розслабляється, випікаючи тортики для знайомих і рідних. Зізнається, що це заняття її надихає.

"Молодець, здоров'я, удачі, якщо хочеш, чому б і ні», - підтримують дівчину в коментарях до відео.

"Ненормальна така сила для дівчини. Напевно, на стероїдах, грудей немає зовсім...", "Всі мужики її, напевно, боятися", "Схожа на актора Дуейн Джонсона в ролі царя Скорпіона, тільки злої зморшки на лобі не вистачає", - обурюються інші коментатори.

Раніше повідомляли, Ломаченко-Накатані: українець провів тренування в стилі Роккі на березі океану.

Як повідомляв Знай.uа, харків'янин пішов по стопах Білодід і привіз "бронзу" Європи: ось як потрібно робити кидок.

Знай.uа писав, колишня олігарха Онищенка Різатдінова розповіла про період, коли не любила своє тіло: "дуже сильно лякало".