Чоловік відомої російської співачки родом з України Наташі Корольової Сергій Глушко, який більш відомим, як Тарзан досить активний в соціальних мережах. За його життям в instagram стежить 197 тисяч осіб і він часто ділиться з ними подробицями з життя новими фото.

Нещодавно подружжя відправилося у відпустку до моря. Відзначимо, що пара вирішила відпочити на одному з курортів Туреччини. У своєму instagram Тарзан поділився фото з відпочинку з вельми незвичайним підписом.

Наташа Корольова і Тарзан, фото з instagram
Наташа Корольова і Тарзан, фото з instagram

На фото Наташа Корольова і Тарзан позують в автомобілі. При цьому співачка в зеленій кофтині ніжно притулилася до свого чоловіка. Тарзан в свою чергу позує в літній сорочці посміхаючись на камеру.

"Нормальним, адекватним людям - наш полум'яний Привіт! ....решта - ідіть на@уй!😄 ",- так Тарзан підписав опублікування фото.

Користувачі мережі були вельми здивовані таким підписом до фото, а деякі сприйняли це з гумором і почали залишати свої коментарі.

"Не варто опускатися до рівня не нормальних і не адекватних", "Класні ви))))", " Ну і до чого це все. Живіть ви як живете, навіщо постійно кидати виклики?", "Обожнюю вас! 😍 😍 😍Найкраща пара шоубізу👏", " красиві❤️❤️❤️", "красиві і щасливі", "Як же на Вас приємно дивитися!!!!!!❤ ️ ❤ ️ ",- таки коментарі залишили користувачі Мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, Наташа Королева з Тарзаном показали, що таке " бомж-стайл": "Краще б мішки з целофану наділи"

Як повідомляв "Знай.uа" , мама Наташі Корольової зізналася, чим її засмучує Тарзан: "Я помічаю…"

"Знай.uа" писав, Наташа Королева розповіла про перший сексуальний досвід з Ігорем Ніколаєвим: "Це був удар"