Відома українська співачка Тоня Матвієнко має багатотисячну армію шанувальників. Тому вона часто ділиться цікавими подробицями зі свого життя у соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 90 тисяч осіб.
Цього разу Тоня Матвієнко привітала відомого шоумена та хореографа Дмитра Коляденка з Днем народження. Варто зазначити, що 22 липня йому виповнюється 49 років.

Скрнішот stories Тоні Матвієнко
Скрнішот stories Тоні Матвієнко

Дружина Арсена Мірзояна Тоня Матвієнко також опублікувала архівне фото з Коляденко. На ньому зірки позують стоячи один біля одного, мило посміхаючись на камеру. Співачка одягла сіру блискучу сукню. А Коляденко одягнув світшот, а поверх нього шкіряну жилетку. Свій образ шоумен доповнив червоною шапкою та стильними окулярами.

Діма Коляденко та Ірина Білик, фото: Instagram
Діма Коляденко та Ірина Білик, фото: Instagram

Варто нагадати, що Дмитро Коляденко після армії одружився з Оленою Коляденко з нею він прожив 10 років, а потім жінка пішла до іншого. Через декілька років Дмитро співпрацював з Іриною Білик та співжив з нею 4 роки після чого пара розсталася.

Нагадаємо, Арсен Мірзоян показав, за що Його полюбила Тоня Матвієнко: від такого ніхто не відмовиться.

Як повідомляв Знай.ua, Тоня Матвієнко відірвалася з подругами, поки Арсена Мірзояна немає поруч: гуляй, шалена. Дівчата зупинилися в заміському порту відпочинку "Navy" біля Київського моря

Знай.ua писав, до Тоні Матвієнко "підкотив" син Діми Коляденко, поки Арсен Мірзоян не бачить: "Кохана"

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще