На сторінці в соціальній мережі Instagram скандальної російської балерини і фанатки шпагатів Анастасії Волочкової, яка обожнює привертати загальну увагу до своєї персони, з'явився новий запис.

Цього разу артистка показала, як високо може підняти ногу. При цьому вона одягнена в купальник тілесного кольору, розшитий стразами, і взута в босоніжки на високій платформі.

«I am here. Струнка?",- підписала вона ефектне відео, зняте на віллі в Греції.

Варто відзначити, що 45-річна балерина знаходиться у відмінній формі і демонструє чудову розтяжку.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

"Черевики більше Настюхи", "Греція - вона така ... так і розщеплює", "Красуня і розумниця, не звертаєте увагу на хейтерів і насолоджуєтеся життям. Я Вами завжди милуюся", "Дуже красивий купальник, а Настя просто супер", - вважають фанати зірки.

"Задовбала вже свою рогатку показувати", "Господи, та скільки можна ноги задирати, всі це давно побачили", - обурюються інші.

«А де конкретно в Греції вона зараз? Яке місто?",- цікавляться шанувальники балерини.

Нагадаємо, раніше Волочкова в бікіні зробила шпагат на голові нового кавалера: "не знаю, ким він працює"

Як повідомляє портал «Знай.uа» Волочкова змінилася до невпізнання, так до шпагатів не дійде: "набридли її жовті..."

Також «Знай.uа " писав, що Волочкова розсмішила фірмовим шпагатом верхи на жеребці: "Дерев'яна ти Буратіно"