Відома українська акторка Ольга Сумська часто радує численних шанувальників в соціальній мережі Instagram новими фото і відео з особистого і творчого життя.

Нещодавно 54-річна знаменитість виставила зворушливі спільні фото з чоловіком Віталієм Борисюком, відправившись разом підкорювати спекотний Єгипет в одному з готелів.

Так, артистка позувала серед блакитної води в монокіні бордового кольору з глибоким декольте, розпустивши довге світле волосся і вражаючи натуральністю без макіяжу на обличчі, а також стрункою фігурою.

При цьому зіркова сім'я вирішила розіграти серед шанувальників відпочинок в Єгипті на двох, описавши правила участі в конкурсі під постом.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Друзі,як я і обіцяла,дарую вам відпочинок на 2х... 🌊🌞🕌

Я пам’ятаю минулого літа ,яким щасливим був переможець розіграшу!😌😍

Тож, цього разу комусь з вас теж пощастить!❤️✋🏻"

instagram.com/olgasumska/

instagram.com/olgasumska/

До слова, раніше Сумська показала, як вони відсвяткували день народження Віталія Борисюка - 18 липня коханому Ольги виповнилося 56 років. Пара почала ранок зі сніданку просто в басейні, а після чоловік виконав для акторки романтичну пісню.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що донька Сумської Паперна похвалилася розкішною фігурою в крихітних шортах