В Одеському супермаркеті "Таврія" покупці помітили на вітрині гнилі овочі.

Відповідний пост з'явився в телеграм-каналі "Чорний список".

Так, покупця здивувало, що на вітрині лежав "підгулявший" помідор, а по капусті лазила муха.

помідори, фото: Чорний список
помідори, фото: Чорний список

муха на капусті, скріншот з відео
муха на капусті, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Свіжі" овочі в супермаркеті #Таврія_в на вул. Дача Ковалевського, 111ж", - йдеться в повідомленні.

"😂 вони ж тільки в п'ятницю відкрилися....", "Найкраще зараз купувати в АТБ на Балківській.) ", "Тільки відкрилися і вже обі**алися", " муха на капусті?😂Автор, як страшно жити🤣", " просто людина муху ніколи не бачив 🤣", " і що не так?", "Одна пом'ята помідорка і муха на капусті, мати моя, ось це п*здець", "моторошний жах 👻 між іншим😂", "там весь магазин в мухах, приїжджайте, будете "приємно здивовані", - писали в коментарях українці.

Нагадаємо, раніше Українцям показали, як" брешуть "прилади з вимірювання сатурації на прикладі банана:"жити буде". У Харкові місцеві "дослідники" вирішили виміряти рівень насичення киснем і пульс банана.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Українка розрізала кавун з Сільпо і оторопіла: "як думаєте, чим вони напхані?" Покупниця показала, який кавун їй продали в супермаркеті

Також «Знай.иа " писав, що Львів'янка знайшла в рибі з магазину глисти, що відклали яйця: у скумбрії " зародилося друге життя". Українці поскаржилися на покупку в одному з магазинів міста Львів. Доповненням до скумбрії стали глисти і їх яйця.