Зовсім скоро на телеканалі "1+1" стартує новий сезон вже культового шоу "Танці з зірками", де українці будуть спостерігати за хореографією зірок шоу-бізнесу на паркеті і вболівати за своїх улюбленців.

Так, першою учасницею проекту стала співачка, переможниця "Євробачення-2016" Джамала, другим - вокаліст групи "ТНМК" Олег Михайлюта, також відомий як Фагот, третьою - солістка групи "KAZKA" Олександра Заріцька, а 22 липня #танціззіркаміchallenge прийняв четвертий учасник - Олексій Суровцев.

Олексій - український актор, який грає головну роль в серіалі "Слід", а також триразовий чемпіон України зі стриптизу.

У коротенькому відео-вітанні знаменитість зазначив, що буде доводити всій країні - справжні чоловіки добре танцюють. Екстафету Суровцев передав далі - акторці "Жіночого кварталу" і "Ліга сміху" Анастасії Оруджовій.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"Ну що друзі! Здійснилося!
ТАНЦІ З ЗІРКАМИ!!!

Я приймаю # танціззіркаміchallenge від Олександри Заріцької @KAZKA.band і передаю виклик Насті Оруджевій @orudjova_nastya

Зустрінемося на паркеті!
.
Ps що думаєте з цього приводу?"