Відома українська співачка Ірина Білик активно веде свій аккаунт в Instagram, радуючи численних шанувальників свіжими постами з творчого та особистого життя.

Нещодавно знаменитість виставила серію зворушливих архівних кадрів, трепетно привітавши хореографа і шоумена Діму Коляденко з днем народження - 22 липня колишньому коханому Ірини виповнилося 50 років. Так, артистка на фото ніжно обіймала Дмитра і радісно посміхалася на камеру, тепло побажавши чоловікові всіх благ і здоров'я.

"Друзі, сьогодні ювілейчик у @kolyadenkodima_official

Давайте всі разом його привітаємо і побажаємо йому всіх благ і здоров'я!

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Діма з днем народження!

🥳🎁 🍾 🎇 🎉"

Варто відзначити, що роман між зірками вважався одним з найскандальніших в історії українського шоу-бізнесу: пара прожила разом два з половиною роки, з 2004-2006, при цьому сама Ірина зізнавалася, що Дмитро весь час її ревнував, іноді навіть піднімав руку і викидав речі виконавиці з вікна 13-го поверху.

Незважаючи на сварки, знаменитості залишилися хорошими друзями і досі проводять час разом. До слова, в інтерв'ю Маші Єфросиніній на шоу "Мій секрет" у квітні-місяці Білик зізналася, що розлучається з чоловіком Асланом Ахмадовим.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ірина Білик у міні-сукні підкорила 71-річного Михайла Поплавського

Також Ірина Білик після розлучення з Ахмадовим показала нового співмешканця

А ще Ірина Білик зробила покійній мамі зворушливий подарунок