Юля "Зайка" - фіналістка 11 сезону романтичного шоу "Холостяк" з Михайлом Заливако в головній ролі.

Дівчина частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 200 тисяч чоловік. Зовсім недавно вона побувала на міні-дівич-вечорі на честь збільшення грудей її подруги Надін. А зараз вона поговорила про емоційне вигорання і поради, як позбутися від подібних проблем.

"Зайка" Юля, фото: Instagram
"Зайка" Юля, фото: Instagram

"👉Бухала (зараз годую грудьми не можна) 👉 Коли хочеться плакати – плачу, коли хочеться сміяться сміюся, іноді голосно верещу. 👉🏻Туплю. 👉 Перестаю від себе дофіга вимагати!!! 👉 Читаю Біблію і прошу Бога про допомогу 👉 Я, наприклад, купую шмотки, золотечко або просто їду на море. 👉Пивко (текіла, будь що, навіть вода) з колежанками", - йдеться в публікації.

"Зайка" Юля, фото: Instagram
"Зайка" Юля, фото: Instagram

Це вона зібрала поради українців, а сама "Зайка" вважає за краще змінити обстановку, щоб залишитися наодинці з думками, або ж сходити на масаж і дати собі можливість посумувати. В цьому випадку потрібно поставити собі обмеження за часом, щоб така ситуація не перетворилася в затяжну депресію.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Юля Зайка з "Холостяка" змусила подругу показати принади: "За г*уди Надін"

Як повідомляв "Знай.ua", Юля "Зайка" підловила Влада Яму, поки дружина не бачить: у надії пристрасного танго

Знай.ua писав, у Юлі "Зайки" проблеми із зором, фанати в паніці: "Нічого мені не допоможе"