Українська поп-виконавиця, актриса, модель, автор-виконавець Kamaliya частенько радує своїх шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 220 тисяч осіб.

Раніше співачка ділилася кількома відео, на яких зображені її дочки-Близнюки - Арабелла і Мірабелла Захур, що народилися 6 вересня 2013 року.

Камалія з чоловіком, instagram.com/kamaliyaofficial
Камалія з чоловіком, instagram.com/kamaliyaofficial

Вони опинилися біля фортепіано і показали, як вміють грати на цьому музичному інструменті. А зараз, 22 липня 2021 року, знаменитість вирішила привітати Дмитра Коляденка з Днем народження. Хореографу, танцівнику, шоумену, телеведучому і співакові виповнилося рівно 50 років, а Камалія відразу ж назвала його людиною-святом.

Камалія з чоловіком, фото з Instagram
Камалія з чоловіком, фото з Instagram

"Дорога людина-свято @kolyadenkodima_official з Днем народження! Будь завжди здоровий! Впевнена, що в твоєму саквояжі знайдеться з надлишком чудових емоцій не тільки для оточуючих, але і для тебе самого! Обожнюю тебе😘", - пише виконавиця в публікації.

"Міс Світу?😍 ", "Він сам, як саквояж😆😆🤪🙉🤡", "Приєднуюся до привітань😍", "❤️З ювілеєм, ДИМЧИК! Будь здоровий і щасливий!", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Нагадаємо, Камалія у чорному латексі попередила українців про важливе: дивись в обидва, Захур

Як повідомляв "Знай.ua", Камалія засипала словами любові іншого чоловіка, забувши про Захура: "Мій дорогий"

Знай.ua писав, Камалія розсекретила, за що в неї закохався чоловік-мільярдер: "Миру в усьому світі"