Популярна модель, телеведуча, "Міс Україна 2016" Олександра Кучеренко, а віднедавна ще й дружина відомого мандрівника Дмитра Комарова любить радувати шанувальників фото і відео в Instagram, де за нею стежать понад 130 тисяч осіб.

Як відомо, дівчина є телеведучою на відомому каналі ICTV, де веде рубрику для українських знаменитостей "33 за 3" у програмі "Ранок у великому місті" у форматі інтерв'ю.

Крім робочої метушні, Олександра любить висвітлювати і моменти з особистого життя. Цього разу дівчина поділилася знімком в Insta Stories. У кадрі вона щасливо посміхається і тримає в руках шикарний букет, перебуваючи в автомобілі.

Телеведуча залишила лише короткий підпис – "Літо", і ніяких підказок, з приводу того, хто подарував квіти. Допитливим підписникам залишається лише здогадуватися про шанувальника Олександри.

скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше ми писали про те, що дружина Комарова з "Світу навиворіт" побалувала себе шикарним подарунком: Діма не купив. Телеведуча позує у красивого чорного кабріолета.

Нагадаємо, що дружина Дмитра Комарова Олександра Кучеренко не витримала довгої розлуки: "Чекаю нового героя". Телеведуча анонсувала новий випуск програми "33 за 3"

Як повідомляв Знай.uа, дружина Дмитра Комарова Олександра Кучеренко хотіла отримати комплімент, а нарвалася на критику: "Забули погладити"

Також портал Знай.uа писав, що дружина Дмитра Комарова Олександра Кучеренко похвалилася новим досвідом: "Справжній кайф"